Friday, 9 December 2011

My Sun Shinee....~,~

hye ni Gf sy hihihi..... : )... TerBaik!!

My BeSt FriEnD..~,~..OoOoOoOoOo

Welcome tu my blog ..peace!! ... Hye name saya Aliff ... :) Ini Kawan baik saya yang boleh dipercayai ... :) * kott...*

 hahaha .. yg ni name nyer Ahmad Fauzi dok kat sebelah rumah je ...die ni memang suka melawak dan bergaya ..walaupon x cool n macho die ni memang boleh masuk raja lawak... hahahha.. >.<""
Hahaha ni budak yg ala macho ... Name nyer Harith Hafifi ... dah pandai bergaya ..dok kat hujung jalan redan .... ni lah kawan ku yg boleh memecah rekod makan bakso 5minit..hahaha .. dah pandai relationship dah ...ngan sorang budak tu ..hihihi.. :)
Hahaha....suka sangat tengok cita gengster sampai gaya pun cam gengster ..name nyer Muhammad Farid Ikwan ... dok kat jalan Aman ...hihihi...suka bergaul ngan budak budak Yg Brrr!!! * tahu tahu je lah*... : )                          Kenal kan yg di sebelah kiri tu name nyer Ahmad Syahmi ..kita cite tentang kwn ku yg ni dulu ..kk die ni suka berbasikal...sbb dah terbiasa berbasikal dari rumah nyer di banting ker rumah nenek nyer yg berada di jalan redan ... hahaha ... Kenal kan pula yg di sebelah kanan tu pula bapak nyer seorang penyunting filem ...dah ade abg angkat Name nyer Syamsul Yusof  hahah ...Pelakon tu.. :) ..Name nye Muhammad Imran Hakeem ... hahaha ...semua kawan ku ini mmg pandai bergaya ..hahhaha :) 
  


Hahahahaha.. dah lah sampai sini je lah kisah kawan ku ini ... bubye !!



Pic!!

Thursday, 8 December 2011

haha~,~

╔╗
Say YES to LOVE
╚╝
╔╗
Say YES to COUPLE
╚╝
╔╗
Say No to VIOLENCE
╚╝
╔╗
Say NO to GOSSIP
╚╝
K~POP  My Favorite.. : )